У Новоукраїнській ОТГ заснували Книгу рекордів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Новоукраїнській ОТГ започаткували символічну Книгу рекордів, до якої будуть заносити усі найбільші досягнення громади. Першою “сторінкою” цієї книги є рекорд у День вишиванки – у Новоукраїнці склали «Рушник Єдності», довжина якого становила 230 метрів.

Повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт Новоукраїнської міськради.

“У Новоукраїнці встановлено перший рекорд громади – у День вишиванки, що 18 травня відзначається у всій Україні, було складено найбільший «Рушник Єдності», довжина якого становила 230 метрів. Нову традицію започатковано у нашій громаді, що символізує єдність її міста і сіл, які є частиною розмаїтої та самобутньої культури України.

Саме із цієї події вирішено розпочати символічну Книгу рекордів Новоукраїнської об’єднаної територіальної громади, до якої будуть занесені усі найбільші наші досягнення. Дякуємо організаторам та учасникам за чудове свято, що доповнило кольорами вишиванки теплий весняний день. Впевнені, що спільними зусиллями впишемо у книгу рекордів чимало  добрих справ”, – йдеться у повідомленні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар