Кропивницька студентка отримуватиме стипендію “Завтра.UA”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Студентка історичного факультету ЦДПУ ім. В. Винниченка увійшла до сотні перможців стипендіальної програми «Завтра.UA».

Повідомляє Перша електронна із посиланням на офіційний сайт конкурсу.

Всеукраїнська благодійна організація «Фонд Віктора Пінчука – соціальна ініціатива» в рамках реалізації благодійної програми «Стипендіальна програма «Завтра.UA» багато років поспіль  проводить відкритий конкурс для добору найбільш обдарованих і цілеспрямованих студентів провідних вищих навчальних закладів (ВНЗ) України.

“Згідно з рішенням Правління Благодійної організації „Фонд Віктора Пінчука – соціальна ініціатива” переможцями Конкурсу – 2016/17 Стипендіальної програми «Завтра.UA» вважаються ті конкурсанти, підсумкова оцінка яких дорівнює або вища за 78,17 балів у загальному рейтингу конкурсантів. Таким чином, конкурсанти, які зайняли у загальному рейтингу позицію з 1 по 100 вважаються стипендіатами Стипендіальної програми “Завтра.UA” – 2016/17″, – йдеться у повідомленні.

У цьогорічному списку переможців – студентка факультету історії та права Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Яна Бевз.

Нагадаємо, минулого року студентка фізико-математичного факультету ЦДПУ ім. В. Винниченка Ольга Єкименкова стала однією зі 100 переможців всеукраїнського конкурсу «Завтра.UA».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар