У Кропивницькому архітетурно-будівельну комісію очолить екс-однопартієць секретаря міськради

Управління державного архітетурно-будівельного контролю (ДАБК) міської ради Кропивницького ймовірніше за все очолить екс-однопартієць секретаря міськради Андрія Табалова та екс-керівник ДАБК Андрій Сліпченко.

Учора, 4 травня, у міській раді Кропивницького відбувся конкурс на заміщення двох вакантних посад в управлінні державного архітетурно-будівельного контролю міської ради: начальника управління і головного спеціаліста. Про це інформує прес-служба міської ради.

На посаду керівника виконавчого органу претендували два кандидата – Юрій Деркаченко і Андрій Сліпченко, обоє склали письмовий іспит. За його результатами конкурсна комісія рекомендувала міському голові прийняти на роботу Андрія Сліпченка, який вже написав відповідну заяву. На посаду головного спеціаліста члени комісії рекомендують кандидата Катерину Рилову.

Зазначимо, що Андрій Сліпченко є колишнім однопартійцем секретаря міськради Андрія Табалова по “Фронту змін”. У 2010 році його було обрано депутатом Кіровської районної у місті Кіровограді ради від цієї політсили.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар