На Кіровоградщині за борги продають два об’єкта нерухомості

Третього травня на сайті Системи електронних торгів арештованим майном відбудуться торги з продажу нежитлової будівлі, у якій раніше знаходилося приміщення магазину. Об’єкт нерухомого майна загальною площею в 141,3 кв. м. розташовується на території Знам’янки.

Як повідомляють працівники органів державної виконавчої служби, арештоване приміщення є предметом іпотеки. Необхідно відзначити, що заявки на участь у торгах приймаються лише до 08:00 3 травня.

Разом із цим 5 травня відбудуться торги з продажу комплексу будівель загальною площею 11 948, 8 кв. м., що знаходиться у Малій Висці й складається з ряду об’єктів. Зокрема йдеться про інкубаційну станцію, склад запчастин, магазин та інше. Завдяки перевагам сервісу з реалізації описаного майна усі бажаючі можуть взяти участь у торгах, навіть перебуваючи вдома. Однак, заявку на участь у торгах з реалізації комплексу будівель слід подати до 08:00 5 травня.

Детальнішу інформацію про вищезазначені арештовані об’єкти та порядок їй купівлі можна дізнатися на сайті СЕТАМ (номера лотів: 208675 і 209845).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар