У Кропивницькому почав діяти пілотний проект “Шлюб за добу”

Ілюстрація сайту antalya-concierge.com

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 22 березня 2017 року №192-р, Кропивницький увійшов до переліку міст, що беруть участь у пілотному проекті «Шлюб за добу». Відтепер закохані жителі Кіровоградщини зможуть офіційно зареєструвати свої стосунки за бажанням у будь-який день.

Про це повідомляє Головне управління юстиції у Кіровоградській області.

Першочергово проект функціонував у туристичних містах, а також містах, які межують з тимчасово окупованими територіями, з метою отримання в найкоротші терміни офіційних свідоцтв про одруження. Сьогодні цією можливістю можуть скористатися жителі Кропивницького та області.

«Завдяки пілотному проекту «Шлюб за добу» закохані зможуть швидко офіційно визнати свої стосунки, не витрачаючи при цьому час на тривале очікування», – відзначив заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області з питань державної реєстрації Олег Потьомкін.

Згідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 № 502-р, послуги будуть надаватися юридичними особами публічного права за обраним нареченими місцем і часом, у тому числі й у день подання відповідної заяви. Перелік суб’єктів господарювання буде розміщено на сайті Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар