За підсумками анкетування військових у Кропивницькому готують рекомендації у міську програму підтримки учасників АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Громадська організація «Спільна дія» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у Кропивницькому реалізує проект, спрямований на залучення демобілізованих учасників АТО до участі у виробленні місцевих програм їх соціальної реабілітації та інтеграції у громаду.

Протягом листопада 2016 р. – січня 2017 р. було проведено моніторингове дослідження: «Соціально-економічне становище родин учасників АТО, які проживають в м. Кропивницькому». Воно включало анкетування 200 учасників АТО та фокус-групу.

Дослідження було проведене за сприяння місцевої організації захисників Вітчизни “Бойове братство (Олександр Величко, Віктор Танцюра та Віктор Колінько), Центру ресоціалізаціі військових «КОЛОВОРОТ» (Андрей Фоменко, Евгеній Близнюк); волонтеру Наталії Салімовій; громадській організації волонтерів «Серця Матерів Кіровоградщини» (Тетяна Бородіна, Інна Колпак, Оксана Аветисян-Бершадська); відділу соціальної підтримки населення міської ради Кропивницького (керівник – Юлії Вовк); місцевій організації Спілці ветеранів Афганістану (Віктор Остащук); обласному госпіталю ветеранів учасників бойових дій (Геннадій Сябренко).

DSC_0639

25 лютого зібралася робоча група за участю військових, представників громадських організацій учасників АТО, міської ради Кропивницького, волонтерів, психологів. «Спільна дія» представила результати дослідження та винесла на розгляд робочої групи пропозиції щодо соціальної реабілітації та інтеграції учасників АТО у громаду міста.

Робоча група обговорила та вирішила допрацювати пропозиції і в кінці березня 2017 винести їх на розгляд громади та міської ради.

Проект реалізується завдяки підтримки Програмної ініціативи «Громадські ініціативи нової України» Міжнародний фонд “Відродження”.

Спільна діявідродження лого

Поширити:

Залишити коментар:

коментар