Кропивницький: автори “Марева” розповіли про привидів своєї книги

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Наприкінці минулого року харківське видавництво «Клуб сімейного дозвілля» видало книгу кропивничан – письменника та журналіста Олега Бондаря та журналістки Світлани Томашевської.

«Марево» ввібрало в себе все найкраще з класичних детективів і містичних трилерів. Це історія приватного детектива, який потрапив у справжнє «сімейне кубло». Герої – родичі, які позаочі ненавидять один одного. Тут навіть найближчі люди можуть встромити ножа в спину. Детективу доводиться не лише розплутувати їхні міжусобні конфлікти, а й «відбиватися» від дуже пристрасного привида, затримувати злочинців, шукати зниклих безвісти людей і разом з усіма полювати за родинними реліквіями. Найцікавіше те, що по ходу сюжету герої книги дізнаються, ким вони насправді є і які родинні зв’язки насправді їх поєднують.

Про те, що ж таке “Марево” та наскільки влучним був перший постріл у виборі обкладинки автори книги розповіла в ефірі “КІТ”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар