На Кіровоградщині провели в останній путь старшого матроса, який загинув в АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
15 січня Знам’янщина попрощалася із загиблим в зоні АТО старшим матросом, бійцем 501-го батальйону 36-ї бригади морської піхоти Сергієм Трубіним. 

Військовослужбовець загинув 8 січня під час виконання бойового завдання в районі 3-го кілометра на південному заході населеного пункту Верхньошироківське (колишній Жовтень) Новоазовського району Донецької області.
 
Прощання з захисником України відбулося біля будинку культури смт Знам’янка Друга. Провести в останню путь молодого захисника Вітчизни зібралася численна Знам’янська громада. Серед них були рідні загиблого, друзі, однокласники, товариші по зброї, представники влади, мешканці міста та селища.
“Уся Знам’янщина схиляє голову у глибокому сумі за гідним сином нашої землі, для якого любов до України – не просто слова, а вірне служіння Батьківщині”, – сказав у своїй промові міський голова Філіпенко Сергій Іванович.
Селищний голова смт Знам’янка Друга Москаленко Сергій Борисович зазначив, що ми повинні зробити все можливе і неможливе, щоб загибель Сергія, наших земляків і тисяч українських героїв не була марною, щоб те, за що вони віддали найцінніше, здійснилося – ми повинні вигнати ворога з нашої землі і побудувати таку країну, про яку мріяв Сергій і тисячі його побратимів.
 
З прощальними словами виступили: заступник начальника штабу, капітан 1 рангу Дяков Олександр Іванович, голова громадської організації «Знам’янська Спілка ветеранів АТО» Нікітін Микола Миколайович, класний керівник Сергія, вчитель ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 Ніколаєнко Ірина Євгеніївна.
изображение 01 027
изображение 01 067 изображение 01 033
 
Поховали Сергія на кладовищі у смт. Знам’янка Друга.
 
Довiдка. Сергiй Трубiн народився 20 березня 1987 року.  З 1990 року проживав у селищi Знам’янка Друга, закiнчив ЗШ №7, потiм професiйний лiцей №3 (за спецiальнiстю зварювальник-муляр).
Поширити:

Залишити коментар:

коментар