Молдовська дизайнерка приїхала у Кропивницький, щоб зробити фотосесію своєї колекції

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у Кропивницькому проходила фотосесія першої частини колекції дизайнера з Молдови Ольги Туркіної, яка приїхала спеціально для того, щоб провести зйомку тут.

За три роки роботи молода дизайнерка з Молдови Ольга Туркіна встигла показати свої роботи не тільки у себе на батьківщині, а й в Україні, Америці, відзняла фотосесію у Франції.

У Чикаго на  UaModna Fashion Show – 2016 дівчина презентувала глядачам колекцію “Відлуння епох”, де використала фрагменти картин свого батька – відомого в Молдові художника Олега Туркіна. Цю ж колекцію побачили і гості фешн-конкурсу у Кропивницькому “Мода без кордонів”, де Ольга Туркіна завоювала гран-прі. Тоді дизайнерка побувала у нашому місті вперше. Цього разу приїхала вдруге – аби у співпраці із модельною агенцією “MIX models” відзняти у кропивницькій фотостудії першу частину своєї нової колекції.

“Мені дуже подобається приїздити у це місто. Щойно з’явилася нагода – я відразу зібрала валізу і приїхала. Сергій По (фотограф – ред.) сказав, що є можливість зробити фотосесію. Знаючи, які прекрасні фахівці тут працюють, яка професійна команда агенції “MIX models”, я відразу вирішила їхати. Я досі під враженням від минулої нашої фотосесії. Тут просто вражаючий фотограф, який показує твою роботу настільки добре, що ти сам потім бачиш цю річ по-іншому. Сидиш вдома і любуєшся кожною фотографією, – розповіла Першій електронній Ольга Туркіна і додала, – Я привезла частину своєї нової колекції, яку поки що бачив тільки молдовський конкурс “Art Podium”. Це не повна колекція. Це тільки, скажімо так, анонс”.

Інтерв’ю із Ольгою Туркіною про те, за що вона так любить наше місто, які конкурси та перемоги молода дизайнерка має за спиною, як виникли ідеї створення колекції з принтами картин, читайте на Першій електронній згодом.

DSC_0651-min DSC_0668-min DSC_0670-min DSC_0678-min DSC_0683-min DSC_0702-min DSC_0706-min DSC_0758-min

Поширити:

Залишити коментар:

коментар