У Кропивницькому чиновники вручили диплом керівнику обласної організації “Русское движение Украины”

Департамент культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської облдержадміністрації нагородив дипломом керівника обласної організації “Русское движение Украины” Валентину Бажан. До цього Валентина Бажан очолювала обласну газету “Народне слово”.

Нагородження відбулося в рамках Тижню національних культур “Степова веселка”, що проходив у Кропивницькому з 14 по 18 листопада.

Як пише Валентина Бажан на своїй сторінці у Фейсбук, Кіровоградська обласна організація “Русского движения України” провела краєзнавчий вечір “Русский Елисаветград”, на якому читали вірші, слухали пісні та розповідали про історію міста.

Як повідомила директор департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації Валентина Животовська, такі дипломи отримали керівники усіх організацій національних меншин, які брали участь у Тижні національних культур “Степова веселка”. Зокрема, дипломи отримали керівники вірменської, ромської, болгарської, польської та єврейської общин.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар