У Кропивницькому активісти Євромайдану передали міському голові свої вимоги щодо пам’ятника Героям Майдану

Сьогодні, 17 листопада, активіст Євромайдану Андрій Лаврусь передав міському голові Кропивницького Андрію Райковичу звернення від євромайданівців, у якому окреслені їхні вимоги щодо зведення пам’ятника Героям Майдану.


Андрій Лаврусь зачитав текст звернення на початку засідання сесії міської ради і передав його міському голові.

У зверненні активісти наполягають на оголошенні відкритого конкурсу по реконструкції площі та пам’ятного знаку, і закликають не чіпати існуючий постамент до того, як буде розроблена і затверджена загальна концепція реконструкції площі, встановлення пам’ятного знаку та затвердження кошторису на проведення робіт.

На думку євромайданівців, пам’ятний знак Героям Майдану має бути споруджений саме на площі Героїв Майдану, де відбувалися події Революції Гідності у нашому місті.

Звернення було опубліковано у соцмережі Фейсбук і його підтримали близько сотні кропивничан.

Читайте також: Пам’ятник на честь Героїв Майдану має бути розміщений на центральній площі міста – кропивницькі активісти Євромайдану

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до У Кропивницькому активісти Євромайдану передали міському голові свої вимоги щодо пам’ятника Героям Майдану

  1. Найкращим пам’ятником було би те, коли при владі не залишилося вже жодного яничара, як нині ті, що ховаються ларінгітами в їх опоблоці. А пам’ятник гідності нашого народу повинен стояти на безпосередньому місці подій, ще і як нагадування владі, що чого призводять її нехтування інтересами народу, а не запихувати його подалі від їх очей. Стояв же там скільки десятиріч той Кіров, який не мав жодного зв’язку з нашим містом. Тепер виборене право на наші українські відзнаки, як українському, а не проімперському місту в центрі України. Відзнака гідності народу і повинна буди в самому центрі, на головному місці міста, тобто, на головній площі, як давно вже робиться і в усіх містах Європи.

Коментарі заборонені.