Десять автобусів у Кропивницький візьмуть у лізинг

Комунальне підприємство “Електротранс” на умовах лізингу купить десять aвтобусів середньої місткості “МАЗ 206”. Загальна вартість лізингу максимальним терміном на 36 місяців складе 37,020 млн грн за не вище 17,7%. У разі погашення лізингу за один рік підприємство зекономить близько 7 млн грн.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

“Пасажирський транспорт має право перевозити лише пасажирів на місцях для сидіння і це зменшило пасажирообіг втричі. Якщо до оголошення карантину ми перевозили одним тролейбусом 2,5 тисячі пaсaжирів, то тепер – 950. Автобуси перевозили раніше 1,5 тисячі, зaрaз – 520 пасажирів. – відзначив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Віктор Житник. – Тож додаткові автобуси дозволять суттєво покращити якість надання транспортних послуг у Кропивницькому”.

Введення в Україні достатньо жорстких карантинних умов роботи громадського транспорту поставило перевізників у складні умови.

“Нові автобуси будуть у Кропивницькому потрібні і після зняття карантинних обмежень, – висловив переконання міський голова Андрій Райкович. – Зважаючи на критичний стан більшості транспортних засобів, якими користуються приватні перевізники і відсутність оновлення автобусного парку на їхніх підприємствах”.

Нагадаємо, у Кропивницькому змінилася схема руху маршрутки №274.

Читайте також: Комунальники взяли на баланс п’ять зупинок у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар