На трьох зупинках у Кропивницькому хочуть встановити електронні табло

© kr-rada.gov.ua

У 2020 році в Кропивницькому планують встановити електронні табло на зупинках “Центральний ринок”, “Автовокзал №1”, “вул. Генерала Жадова”.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Усього в Кропивницькому на сьогодні працюють 6 інформаційних табло: біля спортивної школи “Надія”, на Ковалівці, біля кінотеатру “Зоряний”, на площі Богдана Хмельницького, напроти скверу Центрального та біля готелю “Київ”.

Читайте також: Поліцейські знайшли викрадені елементи із зупинки на Преображенській


Нагадаємо, у Кропивницькому перші табло встановили у березні 2017 року. Після тестування їх придбали у ТОВ “Диспетчер сіті” з м. Кам’янське по 30 тис. грн кожне.

Згодом з’ясувалося, що у Кам’янському поліція підозрює службових осіб ТОВ «Диспетчер Сіті» у привласненні бюджетних коштів під час виконання робіт з монтажу систем відеоспостереження та серверного обладнання. Про це свідчить ухвала Заводського районного суду м. Кам’янське від 15 лютого.

У листопаді 2017 року третє подібне табло встановили на автобусній зупинці «Площа Богдана Хмельницького». Виробником цього електронного покажчика є харківське ТОВ НВП “Хартрон-експрес ЛТД”. А коштувало воно близько 40 тис. грн.

У листопаді 2018 року такі табло встановили ще на трьох зупинках громадського транспорту.

Також у центрі Кропивницького відновили роботу два електронні транспортні табло. Їх повернули на зупинки громадського транспорту після оновлення програмного забезпечення.

Зазначимо, що, після оновлення, із табло також зникли написи “За ініціативою міського голови А. Райковича та секретаря міської ради А. Табалова”. Раніше електронний покажчик напроти скверу Центрального виглядав так:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар