На площі Богдана Хмельницького встановили електронне табло, яке показує час прибуття нових автобусів

Фото: сайт міськради

Сьогодні, 29 листопада, у центрі Кропивницького, на автобусній зупинці «Площа Богдана Хмельницького» встановили сучасне інформативне табло. Це вже третій електронний покажчик у місті, який оперативно інформує пасажирів про час до прибуття громадського транспорту.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт міськради.

За інформацією начальника управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Олександра Вергуна, придбало і встановило табло комунальне підприємство «Електротранс». На покажчику у постійному режимі демонструється час очікування великомістних автобусів №№ 103, 104, 118, 123, 274, які працюють у звичайному режимі руху.

Виробником електронного табло є харківське ТОВ НВП “Хартрон-експрес ЛТД”. А коштує воно близько 40 тис. грн.

За словами Олександра Луценка, на відміну від двох інших табло, інформацію для третього табло програмують на комунальному підприємстві. Цей покажчик “Електротранс” взагалі повністю обслуговуватиме самостійно, а отже нікому за це не платитиме кошти.

Перший заступник технічного директора ТОВ НВП “Хартрон-експрес ЛТД” Віктор Золотарьов розповів, що табло має гарантійний термін 2 роки і виготовлене із антивандальних матералів. Окрім того, має температурний діапазон роботи від +60 до -40 ºС.

“Табло виготовлене за останнім словом техніки. Воно обладнане полікарбонатним склом товщиною 6 мм, яке захищає його від ударів та сталевим корпусом. Рівень захисту цього табло – IP 65, тобто має ще й стійкість до вітру, морозу та вологи”.

На площі Богдана Хмельницького встановлено нове інформаційне табло

Опубліковано Міська рада міста Кропивницький 29 листопад 2017 р.


Нагадаємо, у березні у Кропивницькому встановили перші два електронні інформаційні табло з графіком руху тролейбусів. Після тестування їх придбали у ТОВ “Диспетчер сіті” з м. Кам’янське по 30 тис. грн кожне. Також із ТОВ “Диспетчер сіті” уклали договір про обслуговування цих покажчиків. Місту це коштує 300 грн на місяць.

Згодом з’ясувалося, що у Кам’янському поліція підозрює службових осіб ТОВ «Диспетчер Сіті» у привласненні бюджетних коштів під час виконання робіт з монтажу систем відеоспостереження та серверного обладнання. Про це свідчить ухвала Заводського районного суду м. Кам’янське від 15 лютого.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар