Які проєкти перемогли у конкурсі Громадського бюджету-2020 у Кропивницькому

У Кропивницькому комісія підбили підсумка голосування та затвердила рейтинг проєктів четвертого конкурсу “Громадський бюджет-2020”. На їхню реалізацію виділили 7 млн грн.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

За підсумками голосування у категорії “великі” перемогли два проєкти: ВЕЛОКРОП — облаштування першої у місті сучасної велосипедної доріжки та «Спортивне містечко на Жадова». У категорії “соціальні” також здобули перемогу два проєкти: «Допоможи дитині побачити світ» та «Територія рівних можливостей».

За кошти бюджету участі наступного року реалізують також 14 малих проєктів: Облаштування притулку для безпритульних тварин «Щасливий пес», Активне життя-запорука довголіття, Спортивний майданчик «Живемо активно», Дитячо-спортивний комплекс на 101-му мікрорайоні, ВЕСЕЛКА-велика країна спорту, Сучасний дитячий майданчик на провулку Кропивницького, Дитячо-спортивний комплекс «Квіти життя», Здоров’я понад усе, Молодіжний центр «Sociolla», Спортивно-дитячий майданчик «Наша мрія» та Кропивницький півмарафон-2020.

c220b0cd42bc20c4aceb0809a827a0db.jpg

У ході затвердження рейтингів проєктів Координаційна рада прийняла рішення звернутись до депутатів міської ради з проханням дофінансувати ще три проєкти, серед яких проекти «Інклюзивна освіта в місті: разом крок за кроком» та «”Доступне дитинство” майданчик для дітей з інвалідністю на Кущівці» відносяься до категорії “соціальних” проєктів, а «Сквер для кожної родини» – до “малих” проєктів.

Заступник міського голови Андрій Паливода повідомив, що в рамках конкурсу “Громадський бюджет – 2020” участь у голосуванні взяли 14 537 осіб, з них: проголосували онлайн – 11 867, офлайн – 2 670 осіб. За інформацією посадовця, у порівнянні з минулим роком, цьогоріч участь у голосуванні взяли на 5 253 особи більше.

Читайте також: Кропивницький посів друге місце у рейтингу польсько-українського проекту

Поширити:

Залишити коментар:

коментар