У кропивницькі лікарні хочуть закупити автомобілі, а у школи – обладнання для інклюзивних класів

Сьогодні, 19 грудня, під час засідання десятої сесії міської ради Кропивницького депутати внесли зміни до міського бюджету на 2017 рік. Зміни дозволять оперативно використати субвенцію з державного бюджету у сумі майже 8 млн грн для купівлі автомобілів “швидкої допомоги” та обладнання інклюзивних класів.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна.

За інформацією начальника фінансового управління міської ради Любові Бочкової, 5,7 мільйонів гривень із такої субвенції міська влада планує використати на придбання спеціалізованого медичного автотранспорту, а саме: закупити два автомобілі швидкої медичної допомоги та один реанімобіль. Медичний транспорт буде передано на баланс центральній міської лікарні та лікарні швидкої медичної допомоги.

Окрім того, у зв’язку зі зміною Кабінетом Міністрів порядку використання коштів за субвенцією, управлінням освіти міської ради було внесено пропозицію щодо внутрішнього перерозподілу бюджетних коштів.

“На придбання спеціалізованого обладнання для осіб із особливими освітніми потребами у бюджет розвитку додано 774 тисячі гривень, – повідомила під час доповіді Любов Бочкова. – Ці кошти мають бути використані до кінця бюджетного року”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар