На Кіровоградщині 399 чоловік заробили 19,7 млн грн

Станом на 01.03.2017 року до Кропивницької ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області подано 399 декларацій про майновий стан і доходи за 2016 рік. Задекларовано доходу в сумі 19,7 млн грн, податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) сплачено 0,8 млн грн та військового збору – 0,2 млн гривень.

Про це повідомляють у Кропивницькій ОДПІ.

До декларування залучено 113 фізичних осіб, які працевлаштовані та отримують доходи за межами території України. Даною категорією задекларовано доходу в сумі 0,4млн.грн., ПДФО сплачено 0,2млн.грн., військового збору – 0,1млн.гривень.

Громадяни, які отримували доходи від операцій з інвестиційними активами задекларували дохід в сумі 1,5млн.грн., ПДФО сплачено в сумі – 38,2тис.грн., військового збору – 3,1тис.гривень.

Протягом двох місяців поточного року до декларування залучено 151 фізичних осіб, які отримали доходи у вигляді спадщини/дарування. Даною категорією задекларовано доходу в сумі 16,3млн.грн., ПДФО сплачено 0,2млн.грн., військового збору – 3,6тис.гривень.

Нагадуємо, що громадяни, котрі в минулому році отримували доходи, з яких не було сплачено податок на доходи фізичних осіб, зобов’язані подати декларації до 03 травня 2017 року в податкову інспекцію за місцем реєстрації.

До доходів, що підлягають обов’язковому декларуванню в цей період, належать:
– доходи , з яких при нарахуванні або виплаті ПДФО не утримувався;
– доходи від особи, яка не є податковим агентом (в тому числі від здачі в оренду власного рухомого чи нерухомого майна, продажу власного майна, продажу власної сільгосппродукції фізичним особам, тощо);
– спадок (подарунки) від осіб, які не є членами сім’ї першого ступеня споріднення;
– доходи від продажу інвестиційних активів;
– іноземні доходи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар