Вітер зірвав шифер з Голованівського ліцею і перекинув альтанку з дітьми

Сильний вітер зірвав 16 листів шиферу з корпусів Голованівського ліцею імені Тараса Шевченка і перекинув альтанку з дітьми на території громади.

Про це повідомяє Перша електронна газета.

За словами директорки ліцею Ольги Томашевської, з головного корпусу злетіло 5, а з корпусу № 2, де розташовані майстерні, музичний клас і коворкінг-центр, – 11 листів шиферу. Вітер розкидав їх подвір’ям та жбурнув на автобусну парковку. Інцидент стався після закінчення уроків, тому поруч не було дітей і шкільного транспорту. Проте пошкоджень зазнали приватні автомобілі, припарковані неподалік.

photo-5219912181804555665-y

photo-5219912181804555664-y

Дах на обох корпусах перекрили вже наступного дня. Шифер негайно придбали за кошти селишної ради, Голованівський РЕМ надав спецтранспорт для висотних робіт, а робітники ліцею власними силами відремонтували покрівлю.

Того ж дня пориви вітру перекинули дерев’яну альтанку, у якій відпочивали троє дітей. Хлопчики отримали легкі ушкодження. Голова Голованівської селищної ради Сергій Цобенко запропонув батькам матеріальну допомогу на лікування дітей. Для цього їм необхідно звернутися в селищну раду і написати відповідну заяву.

Читайте також: У Голованівській громаді утеплюють школи

Поширити:

Залишити коментар:

коментар