Газові лічильники заповнені водою – наслідки самовільного “ремонту” у Кропивницькому

© vl.dsoua.com

Ремонтні роботи, пов’язані з втручанням у систему газопостачання в мікрорайоні “Шкільний”, обійшлися Кропивницькій філії компанії “Газорозподільні мережі України” у 40 тисяч гривень. Проте деякі газові лічильники заповнені водою і також потребують ремонту.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Суспільного.

Про це Суспільному розповів головний інженер підприємства Володимир Шаповал.

Нагадаємо, 17 січня 180 споживачів мікрорайону “Шкільний” лишились без газу. В одній із квартир дев’ятиповерхівки самовільно проводили роботи та під’єднали газову трубу до труби водопостачання. В результаті газопровід у будинку повністю затопило.

За інформацією інженера, нині у багатоповерхівці є квартири, у яких газові лічильники заповнені водою та потребують ремонту.

“Ці прилади треба зняти, злити з них воду та зробити повірку. Хоча це проблема споживачів, але усі витрати за це має сплатити власник квартири, який самовільно втрутився у систему газопостачання, замість того, щоб викликати фахівців. Саме він повинен компенсувати витрати на ремонт газових лічильників”.

Поліція за фактом втручання в систему газопостачання внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею “Умисне знищення або пошкодження об’єктів житлово-комунального господарства”. Відповідальність за це – від штрафу до позбавлення волі до трьох років.

Читайте також: З’явилися нові реквізити для оплати послуг за розподіл газу на Кіровоградщині

Поширити:

Залишити коментар:

коментар