Їх забрала дорога: найстрашніші ДТП 2022 на Кіровоградщині

ДТП на дорогах Кропивницького та області стаються постійно. Зазвичай це невеликі аварії та зіткнення, спровоковані банальною неуважністю водіїв та обходяться лише побитими авто та легким переляком пасажирів. Але іноді ця неуважність призводить до серйозних травм та фатального кінця. 

У новому 2023 році редакція “Першої електронної газети” пропонує згадати, якими були найстрашніші аварії минулого року та хоче нагадати всім водіям бути уважними та обережними на дорозі, адже вона не пробачає помилок. 

3 грудня,  на автодорозі Київ-Одеса сталася ДТП , внаслідок якої загинув 31-річний чоловік.

24 листопада, на трасі  поблизу смт Новоархангельськ Голованівського району зіштовхнулися вантажівка МАN і легковик Škoda Octavia. Рятувальники дістали тіло загиблого чоловіка 1993 р.н., а також вивільнили двох постраждалих: молоду жінку 2002 р.н. та дитину 2020 р.н.

Дорослі загинули, а діти травмувалися під час нічної ДТП 18 листопада на Кіровоградщині на дорозі Онуфріївка – Камбурліївка поблизу селища Онуфріївка. 

 7 листопада на Кіровоградщині  по вулиці Центральна села Миролюбівка Маловисківської громади   згоріло авто. Травмованих водія і пасажирів знайшли в 10-ти метровому колодязі.

31 жовтня на автодорозі Н-24 Благовіщенське–Миколаїв, неподалік смт Побузьке, сталось зіткнення між легковим автомобілем Audi-A6 та вантажівкою КРАЗ, які рухались у зустрічному напрямку. Внаслідок зіткнення транспортних засобів 25-річний водій легковика, його 31-річна дружина та їхня 4-місячна дитина загинули на місці події.

поліція Миколаївської області

ДТП, під час якої впали дві опори ЛЕП, сталася у Павлиші  25 жовтня. Через аварію у селищі деякий час був відсутній інтернет, не працювали банкомати.

15 жовтня у місті Бобринець сталась ДТП  на вул. Промисловій у місті Бобринець під час якої загинув юнак 2004 р.н. 

15 вересня,  надзвичайники деблокували  з автомобіля тіло 44-річного чоловіка, який загинув унаслідок ДТП на автодорозі біля с. Кам’янече Новорахангельської СТГ Голованівського району.

Іншого, травмованого чоловіка 1982 року народження передали працівникам швидкої медичної допомоги. Деталі події з’ясовують правоохоронці.

ДСНС у Кіровоградській області

3 вересня, близько опівночі у Кропивницькому в районі Балашівки водій насмерть збив 50-річного чоловіка. Винуватець трагедії з місця пригоди втік.

© magnolia-tv

Один чоловік загинув, двоє травмовані внаслідок ДТП в Малій Висці  28 серпня.  На місці події рятувальники деблокували тіло загиблого чоловіка 1994 р.н., а також  двох постраждалих: чоловіка 1994 р.н. та жінку 2006 р.н. Обох врятованих передали працівникам швидкої медичної допомоги.

15 серпня у центрі Кропивницького, на перехресті вулиць Віктора Чміленка і Вячеслава Чорновола, зіштовхнулись легковий автомобіль Daewoo Lanos та позашляховик Great Wall. Під час аварії травмувалась 22-річна вагітна жінка. У машині була дворічна дитина. Медики “швидкої”, які прибули на місце ДТП, обстежили жінку і виявили закриту черепно-мозкову травму та забій грудини.

26 липня, у селі Звенигородка Олександрійської громади сталася аварія за участі легковика і 66-річного велосипедиста. Водій легковика  наїхав на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку, сам вилетів на зустрічну смугу, врізався у стовп і перекинувся на бік. В результаті ДТП велосипедист отримав травми не сумісні з життям.

15 травня, на 685 км автодороги «Стрий-Ізварине» біля села Велика Виска Мар’янівської СТГ Новоукраїнського району сталася ДТП. Рятувальники  деблокували тіл 2 загиблих з салону автобуса. Всього загинули 3 людини.

©ДСНС

29 травня у с. Олено-Косогорівка Соколівської СТГ Кропивницького району вантажний автомобіль «Renault Magnum» у результаті ДТП опинився у ставку. Водій 1997 р.н. загинув.

12 червня, у місцевому ставку села Мартоноша Новомиргородської громади затонула машина, у якій перебували п’ятеро осіб. Троє вибрались на поверхню. Ще одна жінка і дитина залишились у затонулій автівці.

6 лютого, увечері на перехресті вулиць Кропивницького та Верхня Пермська в обласному центрі сталась ДТП за участі двох легкових автомобілів «Mitsubishi Colt» і «Suzuki Vitara».  В аварії травмувалися троє: дитина 2015 р.н., чоловік 1988 р.н. та жінка 1992 р.н.. Рятувальникам довелося визволяти їх з понівеченого авто за допомогою спецінструментів.

У Кропивницькому , 6 січня, водій маршрутки помер за кермом через інфаркт. 61-річний водій  подзвонив механіку і повідомив, що його маршрутка несправна – щось зі зчепленням. Тому він висаджує пасажирів і їде на ремонт. А за 15 хвилин патрульні отримали повідомлення про аварію – маршрутка в’їхала у стовп. За кермом він пропрацював 40 років.

13 січня, близько 21 год на трасі Стрий – Ізварине біля селища Смоліне Новоукраїнського району в аварію потрапив міжнародний автобус, в якому перебували 16 пасажирів та два водія. Травмувалися 4 особи, які відмовилися від госпіталізації.

У 2022 році поліція та рятувальники понад 100 разів виїжджали на виклики, які стосувалися ДТП. Понад десяток аварій були смертельними. Ми вкотре нагадуємо вам про важливість бути уважними за кермом. Цим матеріалом ми вшановуємо пам`ять тих, кого минулоріч забрала дорога й сподіваємося, що в новому році таких новин буде менше.

Нагадаємо, відомі жителі Кропивниччини діляться емоціями про прожитий 2022 та надіями на 2023 рік

Читайте також: дайджест позитивних новин Кіровоградщини та України 2022 року

Поширити:

Залишити коментар:

коментар