ДТП у Кропивницькому: позашляховик врізався у Lanos з вагітною жінкою і дитиною

Сьогодні вранці у центрі Кропивницького, на перехресті вулиць Віктора Чміленка і Вячеслава Чорновола, зіштовхнулись легковий автомобіль Daewoo Lanos та позашляховик Great Wall. Під час аварії травмувалась 22-річна вагітна жінка. У машині була дворічна дитина.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Суспільного.

Медики “швидкої”, які прибули на місце ДТП, обстежили жінку і виявили закриту черепно-мозкову травму та забій грудини.

За словами чоловіка травмованої Олександра Хрустальова, його дружина, яка перебуває на 8-му тижні вагітності, та дитина після огляду в лікарні поїхали додому.

Він розповів Суспільному: “Їхали на роботу. З дружиною, дитиною. Ну і я так розумію, в нетверезому стані, не пропустив машину, вдарив. Дякувати, що автокрісло було в дитини”.

Водій позашляховика Сергій Шилов сказав, що він вперше сів за кермо позашляховика: “Швидкість невелика була, я не знаю, як воно все сталось. Машину гнав у МРЕО, переоформити. Ця машина йшла на ЗСУ. Так вийшло. Чи я винен, чи хтось там – якщо я винен, то нестиму відповідальність”.

edbb253f503cfb78

Як зазначив очевидець аварії Віктор Ліфанчук, “дана машина летіла, не притормозила, вдарилася в машину (постраждалих – ред.), об стінку і в дерево”.

Сергія Шилова – водія позашляховика – опитали поліцейські. Він пройде огляд на стан сп’яніння. Чоловік каже, що дійсно випив енергетик, але вже після аварії.

Обставини аварії розслідують за статтею “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило тілесне ушкодження”, сказала речниця поліції області Віталіна Бевзенко. Інформацію внесли до реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 “Порушення правил безпеки дорожнього руху”. Стаття передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

6a5f505070db40cd

879c412dbaef9a0b

be4d2adff4350d60

Поширити:

Залишити коментар:

коментар