Стало відомо про загибель шести воїнів із Кіровоградщини

© Колаж Наталії Андріянової

Стало відомо про загибель шести воїнів. Серед них є досвідчені бійці, які захищали Україну з 2014 року, і ті, хто став до зброї після початку великого вторгнення у лютому 2022-го.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією громад.

Віталій Метла (1995 р.н.) із села Мануйлівка Маловисківської громади загинув 20 вересня в районі Майорська на Донеччині. 17 листопада йому виповнилося б 27 років.

Юнак за освітою був кухарем-кондитером. Захищав Україну в зоні АТО у 2014-2015 роках. Після звільнення зі служби працював за кордоном, але в лютому цього року повернувся на Батьківщину і добровольцем пішов на фронт.  Поховали Героя 24 вересня у рідному селі

Метла Віталій

Олександр Носенко зі Світловодська загинув теж 20 вересня на Донеччині, поблизу населеного пункту Яцківка. Воїну було 35 років. Служив по мобілізації стрільцем десантно-штурмового взводу.

Поховали воїна сьогодні, 27 вересня.

Олександр Носенко

Ігор Лига з села Новий Стародуб Петрівської громади загинув 22 вересня на Донеччині. У перший же день великої війни він самостійно пішов до військкомату. Був командиром бойової машини. Мав велику родину – матір, брати і сестри, дружина, троє доньок і онук.

Лига Ігор

Життя Сергія Щасливого з Бережинки обірвалося в боях 22 вересня. Воїну було 32 роки, за плечима мав чималий бойовий досвід – захищав Україну ще з 2014 року.

Щасливий Сергій

Новомиргородську громаду знову сколихнула трагічна звістка. На фронті загинув Андрейченко Віталій.

Андрейченко Віталій

Відійшов у вічність воїн з селища Павлиш Онуфріївської громади – солдат Максим Крисюк 1980 року народження.

Крисюк Максим

Нагадаємо, на Кіровоградщині поховали загиблих воїнів – місцевих і переселенців.

Читайте також: Шість діб у ворожому тилу: військовий з Кропивницького потребує допомоги на протези

Поширити:

Залишити коментар:

коментар