Кіровоградщина прощається з загиблими захисниками

© Колаж Наталії Андріянової

Цими днями стало відомо про загибель дев’яти воїнів з Кіровоградщини, які несли службу на фронтах України у війні з російськими окупантами.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією громад.

8 вересня під час виконання бойового завдання на території Миколаївської області загинув наш земляк – Богдан Галушка (2000 року народження) з Олександрії.

Богдан Галушка

Ще один воїн з Олександрії – Дмитро Живолуп – віддав життя у Херсонській області. Йому було 33 роки.

Дмитро Живолуп

Життя Білодіда Сергія Олександровича, 25.02.1971 року народження, з села Ганно-Требинівки Устинівської сільради обірвалося 29 серпня. Він був командиром бойової машини-командиром механізованого відділення, механізованого взводу, механізованої роти. Воював на Херсонському напрямку.

Білодід Сергій

Там же, на Херсонщині, поблизу села Сухий Ставок загинув воїн з Компаніївщини – Кривоблоцький Юрій Олексійович, 11.04.1994 р.н.

Юрій навчався у Компаніївській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів. Пізніше закінчив ВСП “Компаніївський фаховий коледж ветеринарної медицини БНАУ” та працював за фахом. Одружений, має двох доньок.

Старший розвідник розвідувального відділення розвідувального взводу стрілецького батальйону військової частини А1736 поліг в бою 6 вересня. Поховали воїна сьогодні, 11 вересня.

Кривоблоцький Юрій

На фронті загинув уродженець Помічнянської громади Комаров Антон Анатолійович, 1994 р.н. Земляки попрощалися з Героєм 9 вересня.

Комаров Антон

Сьогодні, 11 вересня, у селі Плоске Дмитрівської громади поховали 27-річного Валентина Дончика. Хлопець служив за мобілізацією у 42-му батальйоні 57-ої бригади.

Валентин Дончик

У Добровеличківці провели в останню путь Віталія Невельського. Захисник загинув 8 вересня.

Віталій Невельський

У Кропивницькому на Алеї Слави Далекосхідного кладовища попрощалися з трьома воїнами.

22-річний оператор-вогнеметник групи спеціального призначення Олексій Юдочкін, про якого ми повідомляли раніше, отримав смертельні поранення 6 вересня неподалік села Долина Донецької області.

34-річний командир групи спеціального призначення Олексій Хижняк загинув 7 вересня в районі села Чорнобаївка Харківської області.

44-річний стрілець-санітар Віталій Зозуля загинув 4 вересня неподалік села Піски на Донеччині.

Олексій Юдочкін, Олексій Хижняк, Віталій Зозуля

Читайте також: Шість діб у ворожому тилу: військовий з Кропивницького потребує допомоги на протези

Поширити:

Залишити коментар:

коментар