Кіровоградщина прощається зі своїми захисниками

© Колаж Наталії Андріянової

Цього тижня війна з росіянами забрала життя ще чотирьох захисників з Кіровоградщини.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією громад.

Учора, 29 серпня, на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища у Кропивницькому поховали старшого сержанта Олега Микитенка. 1 серпня 48-річний розвідник отримав украй важкі поранення в бою за селище Піски Донецької області. Київські лікарі боролися за його життя три тижні, але врятувати не змогли. В річницю Незалежності вірний син і захисник України відійшов у засвіти.

Олег Микитенко

Солдат Сироватка Микола Вікторович (1986 року народження) із Світловодської громади був призваний на військову службу під час мобілізації 19 червня цього року. Воїн загинув 26 серпня.

Сироватка Микола

Того ж дня на Донеччині поліг 46-річний Сергій Саламатін із Приютівки. Односельці попрощалися зі своїм захисником сьогодні, 30 серпня.

Сергій Саламатін

Старший сержант Олексій Сергійович Болдирєв зі Знам’янської громади втратив життя у Новомихайлівці Покровського району на Донеччині.

Артем Верба з Благовіщенської громади був учасником АТО. З початку повномасштабного вторгнення 33-річний воїн повернувся на службу, як і його старший брат. Служив у 69-му батальйоні. Зв’язок з ним обірвався в районі Мар’янки. Дружина довго зберігала надію і шукала його у прифронтових госпіталях. Проте військкомат повідомив про загибель Артема.

Поховали воїна сьогодні,  30 серпня, у селі Мечиславка, куди родина переїхала кілька років тому.

Артем Верба

Нагадаємо, знову втрати: на фронтах України загинули воїни з Кіровоградщини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар