Кіровоградщина прощається з захисниками. Серед них багатодітний батько і воїн, який зник у лютому

Громади Кіровоградщини прощаються ще з п’ятьма воїнами, які втратили життя в боях з російськими окупантами. Один із них загинув ще у квітні, але тіло вдалося доставити лише зараз.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією територіальних громад.

27 червня героїчно загинув 27-річний сержант, командир відділення протитанкового взводу Сергій Вікторович Маліновський зі Світловодщини. Він захищав нашу державу з 2014 року.

Поховали воїна на кладовищі в селі Глинськ, Великоандрусівської сільської громади.

Маліновський Сергій
Маліновський Сергій

4 липня обірвалося життя45-річного воїна з Соколівської громади Олександра Коваленка. У мирному житті він займався ремонтом побутової техніки, був чуйною, доброю, чемною, інтелігентною людиною. Мав дружину і трьох дітей.

Попрощалися з Героєм учора, 5 липня.

Олександр Коваленко

В боях за Миколаївщину загинув молодший сержант Костенко Віктор Володимирович 1975 року народження з Дмитрівської громади.

Земляки зустрінуть його живим коридором і проведуть в останню путь сьогодні, 6 липня, у селі Цибулеве. Приблизно о 9:30 годині тіло загиблого привезуть у рідне село. Процесія рухатиметься вулицями Київська, Центральна, Криворіжська до будинку Героя. Прощання розпочнеться об 11.00 по вул. Криворіжська,22 . Від будинку загиблого процесія рухатиметься вулицею Молодіжна на Центральне кладовище.

Віктор Костенко

Сергій Володимирович Талда 1991 року народження із Созонівки Великосеверинівської громади загинув під час бойового зіткнення 24 червня.

Односельці віддадуть йому останню шану сьогодні, 6 липня, о 10:30 по вулиці Парковій.

Сергій Талда

Життя 34-річного воїна Олександра Литвина з Кропивницького обірвалося в перші дні окупації. Він перестав виходити на зв’язок у лютому. Його тіло знаходилося у місті Токмак Запорізької області, але зникло. Розшукати і доставити додому останки Героя вдалося лише тепер.

Поховають воїна сьогодні о 10:00 на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища в обласному центрі.

Олександр Литвин

Нагадаємо, на Миколаївщині загинув захисник із Тишківки.

Читайте також: кропивницький гвардієць на Донбасі вивіз з-під обстрілів понад 500 бійців.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар