У Кропивницькому знайшли дитину, яка не повернулася з додаткового заняття

Кропивницькі гвардійці знайшли 10-річну дівчинку, яка зникла після відвідування додаткового заняття з англійської мови.

Про це Першій електронній газеті повідомили в стрілецькому батальйоні Національної гвардії, що дислокується у Кропивницькому.

Бабуся забила на сполох першою, коли дівчинка не повернулася у визначений час. Близько 17.00 патруль вирушив на пошуки зниклої – обійшли та об’їхали кілька районів Кропивницького.

О 20.15 у районі вулиці Шевченка гвардійський автопатруль знайшов зниклу дитину. Вона сама блукала вулицями та не виходила на зв’язок із рідними більше 5-х годин. Дівчинка розповіла, що розрядився мобільний телефон і вона заблукала, бо не знала місцевості.

«Після кількох годин блукання дитина змерзла. Заходила грітись у торгівельний центр, потім знову виходила на вулицю. Поки чекали на слідчо-оперативну групу, ми купили їй гарячого чаю, щоб дитина зігрілась. А ще поговорили з рідними, щоб у подальшому не залишали дитину напризволяще під час пересування містом у незнайомих для неї місцях, – говорить штаб-сержант Максим Новицький. – Протягом нашої служби ми бачили різні випадки. Добре, що цього разу дитина знайшлась живою та неушкодженою».

Нагадаємо, патрульні знайшли хлопчика, який загубився у Знам’янці.

Читайте також: У реанімації лежить хлопчик, який впав з недобудови у Кропивницькому

251866963 416492583365911 8874961201586692916 n

Поширити:

Залишити коментар:

коментар