На Донбасі загинув 24-річний військовий із Кіровоградщини

Учора, 26 травня, близько 19:45, внаслідок ворожого обстрілу російськими окупаційними військами на Донбасі загинув уродженець села Костянтинівка Знам’янського району, молодший сержант Віталій Лімборський. Куля влучила йому у голову. Хлопцю було 24 роки.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу у Facebook.

Ось цитата Віталія з інтерв’ю пресслужбі оперативного командування “Південь”:

“Те, що я підписав контракт і став молодшим сержантом відкрило нові горизонти у моєму самовдосконаленні – говорить Віталій – і рідні пишаються мною, особливо мама, а для меншого братика Антона, можливо, колись буду прикладом для наслідування”.

Як пише Цензор.Нет, Віталій Лімборський народився 20 березня 1996 року в селі Суботці Знам’янського району. У 2002 році почав навчання в Суботцівській загальноосвітній школі I-III ступенів, яку закінчив у 2013 році. Працював дитячим тренером з футболу. 28.11.2017 року був призваний Знаменським об’єднаним міським військовим комісаріатом до лав Збройних Сил України. Службу проходив у військовій частині А 1785 (363-й окремий батальйон охорони і обслуговування) у званні молодшого сержанта.

Поховають Віталія Лімборського 29 травня на сільському кладовищі у Суботцях. У нього залишилися батьки і брат.

За підрахунками “Новинарні“, Віталій Лімборський – четверта бойова втрата українських силовиків у травні.

Редакція Першої електронної газети висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

Нагадаємо, у грудні 2019 року внаслідок ворожого обстрілу в зоні ООС загинув старший солдат 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу Василь Лісіцин, який був родом із Кропивницького.

Читайте також: У Кропивницькому попрощалися із загиблим спецпризначенцем Ігоря Вівчаренком

86f5e2072921a06d2ac30a1f92883cd5.jpg
Віталій Лімборський
Поширити:

Залишити коментар:

коментар