Екскерівник УБОЗу Кіровоградщини захворів на коронавірус

© 24 канал

Колишній начальник Кіровоградського УБОЗу, а нині Заступник голови Національної поліції України та начальник поліції Києва Андрій Крищенко захворів на коронавірус.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку МВС у Facebook.

“Поліцейськi уже встанoвили коло осiб, які кoнтактували з ним прoтягом інкубацiйного періoду. Усi вoни проінфoрмовані прo пoтенційний ризик захвoрювання та знахoдяться на самoізоляції”, – йдеться у дописі.

Окрім того, заступник міністра МВС Антон Геращенко заявив, що Андрій Крищенко та члени його родини не були закордоном протягом останнього місяця.

Зі слів Геращенка, керівник поліції Києва почувається задовільно і продовжує працювати дистанційно.


Варто зазначити, що у квітні 2014 року Андрій Крищенко очолював міліцію Горлівки. Він був один із тих, хто обороняв будівлю Горлівського управління міліції при спробах захоплення його сепаратистами.

8454acdcab6502127adff175a2d5ed47.jpg
© 24 канал

Разом із полковником Германом Приступою відстрілювався від проросійських терористів під час тригодинного штурму, відстоював Державний прапор, коли бойовики намагалися зняти його з козирка будівлі, щоб повісити чужий – російський. Андрій Крищенко скинув російський прапор та найманця з даху управління.

Захищаючи прапор України, зазнав важких поранень. Проросійські сайти повідомляли, що він був убитий, однак українські сили його відбили.

ba018491eb0a3d36004e5e1a4d185f98.jpg
© 24 канал

20 червня 2014 року – за особисту мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, Андрій Крищенко відзначений орденом “За мужність” III ступеня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар