Кіровоградський міліціонер-герой очолив Харківську міліцію (ФОТО, ВІДЕО)

42-річний полковник міліції Андрій Євгенович Крищенко прибув до Харківської області з Донеччини. За роки служби в органах внутрішніх справ обіймав різні керівні посади в Кіровоградській та Донецькій міліції. Напередодні призначення у Харків він очолював Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Донецькій області.

Представляючи нового начальника міської міліції, Анатолій Дмитрієв зазначив, що полковник Крищенко є досвідченим міліціонером, вимогливим та принциповим керівником, має значний досвід оперативної роботи, повідорляє сайт ГУ МВС України в Харківській області.

Він також особливо підкреслив важливість завдань, які сьогодні стоять перед міліцією Харкова.

У свою чергу новий начальник ХМУ завірив усіх присутніх, що зі своїми задачами харківська міліція впорається та зможе навести належний правопорядок у місті.

Андрій Крищенко14 квітня 2014 року, під час російської інтервенції в Україну, був одним з тих, хто обороняв будівлю Горлівського управління міліції при спробах захоплення його проросійськими сепаратистами. Захищаючи прапор України зазнав важких поранень.

м.Горлівка. 2014 рік

Відео знято під час сепаратистських заворушень у Горлівці, коли Андрій Крищенко захищав прапор України:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар