Наркогрупу “наглядача за кропивницьким СІЗО” затримала поліція

Правоохоронці затримали організатора та одного з учасників наркоугруповання “наглядача за кропивницьким СІЗО” на прізвисько “Арсен”. Поліцейські задокументували незаконну діяльність групи, встановили місця виготовлення наркотиків, простежили мережу та канали їхнього збуту.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі ГУ НП області.

В орендованому приміщенні у Кропивницькому підозрювані організували лабораторію з виготовлення метамфетаміну. Її збутом займались абсолютно всі члени групи. За виручені від продажу психотропу гроші вони купували складові для виготовлення психотропних речовин, обладнання та автомобілі.

Основний компонент для виготовлення психотропної речовини псевдоефедрин учасники групи закуповували у Польщі. Медичний препарат з його вмістом незаконно завозили в Україну та доставляли в Кропивницький.

“Задля прикриття “бізнесу” з боку інших кримінальних угруповань міста організатор групи щомісяця віддавав відсоток до так званого кримінального “общаку”. Надалі ці кошти потрапляли до “наглядача за СІЗО” на прізвисько “Арсен”.

17 грудня оперативники затримали організатора та одного з учасників групи – обидва є місцевими.

За результатами проведених обшуків вилучили близько 300 г псевдоефедрину, 7 л розчину псевдоефедрину, близько 400 г пігулок, що містять псевдоефедрин, близько 60 г метамфетаміну, 30 л спирту та близько 100 г марихуани, а також зброю та набої різного калібру”.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Нагадаємо, прокуратур зареєструвала кримінальне провадження за фактом побиття психолога та бунту у Кропивницькому слідчому ізоляторі. Також розслідується службова недбалість адміністрації закладу.

За інформацією Першої електронної газети, побив працівницю СІЗО і закликав ув’язнених на бунт Арсен Мартиросян, за яким давно тягнеться шлейф кримінальних справ.

Читайте також: В’язні з ключами від камер, ножі та шприци: які порушення керівник колонії намагався “відкупити” за 10 тис. грн

4ea02e45c3d7ea61c3dc0a1b383a4781.jpg

dsr 4

dsr 1

dsr 2

dsr 3

Поширити:

Залишити коментар:

коментар