Бив і душив: поліція розслідує напад п’яного пасажира на водійку маршрутки

© pixabay.com

Кропивницька поліція встановила особу нетверезого нападника, який вдарив, а потім душив водійку маршрутного таксі №4. Стався цей інцидент минулої неділі у центрі Кропивницького. Нетверезий чоловік у поминальний день їхав із Далекосхідного кладовища. Він вдарив жінку об поручень у маршрутці, а потім почав душити. Тепер нападник нестиме відповідальність згідно із Кримінальним кодексом України.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Про напад на водійку маршрутного таксі №4 у спільноті “Громадський контроль пасажирського транспорту Кропивницького” у Facebook повідомила директорка КТ “Автолегіон – Варванської Ю.В.” Тетяна Глибенко.

Нашій редакції керівниця фірми-перевізника розповіла деталі нападу:

“Ольга їхала на 4-му маршруті з Далекосхідного кладовища. Деякі пасажири, у зв’язку із поминальними днями, часто перебувають у стані алкогольного сп’яніння. Того дня п’яний чоловік у салоні увесь час задирався до когось із пасажирів.

Близько 14:00 Ольга доїхала до зупинки біля готелю “Київ”, зупинила маршрутку і заглушила мотор. Одні люди вийшли, інші зайшли. Коли вона почала заводити машину, щоб їхати далі, двигун маршрутки чомусь не запускався. Водійка повідомила пасажирам, що треба почекати поки вона перевірить стан автомобіля і запропонувала повернути кошти тим, хто не міг чекати. Цей чоловік почав кричати, що йому терміново треба на Жадова. А коли виходив із салону – вдарив Ольгу головою об поручень. Жінка втратила свідомість, впала, а цей п’яний чоловік почав її душити.

Її привела до тями невідома жінка. Від удару обличчям об поручень в Ольги розбився ніс і текла кров. Дуже боліла шия через те, що нападник її душив.

Поліцію викликав чоловік водійки з яким вона у момент нападу була на зв’язку за допомогою Bluetooth-гарнітури. Слідчі взяли у Ольги покази, а швидка госпіталізувала її в обласну лікарню. Увечері жінку вже відпустили додому. Травми, слава Богу, виявилися не важкими. У неї забої на обличчі та гематоми на шиї від душіння”.

В обласній поліції повідомили, що особу нападника вже встановили, обставини пригоди з’ясовують слідчі. Інформацію за цим фактом внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 125 КкУ (Умисне легке тілесне ушкодження).

Якщо провину п’яного нападника доведуть, йому загрожує покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року.

Тетяна Глибенко також розповіла, що жертва нападу Ольга декілька днів не могла вийти на роботу, адже їй боляче навіть розмовляти.

Жінка має понад 20 років водійського стажу, раніше працювала на маршрутному таксі іншого перевізника, а нещодавно перейшла на роботу в КТ “Автолегіон – Варванської Ю.В.”. Директорка фірми характеризує її, як чудового фахівця та неконфліктну людину.

У дописі про інцидент, який Тетяна Глибенко опублікувала у Facebook, кропивничани позитивно відгукувалися про Ольгу:

“Така привітна жіночка!!! Вчора їхала у неї в маршрутці, з кожним вітається, кожному пасажиру на виході гарного дня бажає. Це жах. Хіба чоловіки настільки зубожіли, що не змогли завадити???”, – написала Юлія Миргородська.

“Жах! А водійка ця крута! Дуже привітна і обережна! З нею почуваєшся безпечно в дорозі!”, – зазначила Яна Вічірко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар