Через Кропивницький не їздитимуть поїзди у зв’язку з ремонтом “Арки”

Із 1 червня тимчасово припинять рух потягів через станцію “Кропивницький”. У касах “Укрзалізниці” припиняється продаж квитків на потяги через місто з усіх напрямків. Кропивничанам радять врахувати ці зміни при плануванні поїздок на початку літа.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Рух потягів через Кропивницький тимчасово припинили через активна фаза реконструкції “Арки” під залізничним полотном на вулиці Ельворті. Відкриття другого проїзду на одній із найінтенсивніших розв’язок міста дозволить суттєво розвантажити транспортні потоки в напрямку Новомиколаївки та Лелеківки.

Про відновлення руху потягів через станцію “Кропивницький” повідомлять додатково.

Окрім того, з 06:00 6 травня тимчасово повністю обмежать рух транспорту по вулиці Ельворті на відрізку від вулиці Київської до вулиці Братиславської.

Нагадаємо, у 2018 році у Кропивницькому стартував ремонт арки на вул. Ельворті – вул. Левитського. Загальний проект реконструкції включає в себе три черги:

  • І – реконструкція проїжджої частини вул. Ельворті від транспортної прохідної заводу “Ельворті” до вул. Братиславської з будівництвом другого тунельного шляхопроводу поза межами існуючого;
  • ІІ – реконструкція проїжджої частини вул. Ельворті від транспортної прохідної заводу “Ельворті” до вул. Євгена Чикаленка;
  • ІІІ – реконструкція проїжджої частини вул. Миколи Левитського до вул. Короленка.
3D ескіз реконструкції / © kr-rada.gov.ua

Перший етап довгоочікуваної реконструції виконувало кропивницьке ТОВ “Кронос-лідер”, яке у 2016 році реконструювало дамбу на р. Інгул біля мосту на вул. Михайлівській. Також у 2016 році працівники ТОВ “Кронос-лідер” намагалися встановити скандальний паркан у центрі Кропивницького біля “Укртелекому”, який у підсумку демонтували учасники АТО.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар