Нетверезий водій без посвідчення влаштував перегони з поліцією у Кропивницькому

Скріншот із відео

Кропивницькі патрульні після погоні затримали водія автомобіля “ВАЗ 21099”. Як виявилося, утікач не мав водійського посвідчення, адже цього року вже попадався патрульним за кермування автомобілем у нетверезому стані. Тепер порушника позбавлять водійських прав на 3 роки, а також накладуть штраф 20400 грн.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією патрульної поліції області.

Під час патрулювання увагу інспекторів поліції привернув автомобіль “ВАЗ 21099”, який рухався з вимкненими фарами ближнього світла в темну пору доби. Подія сталася цієї неділі, близько 2:00, на вулиці Вадима Височина у Кропивницькому.

На законну вимогу патрульних зупинитися водій не відреагував та лише “додав газу”. Охоронці порядку через радіозв’язок повідомили про зухвальця іншим екіпажам поліцейських та оперативно зупинили його.

За порушення вимог щодо роботи зовнішніх світлових приладів патрульні винесли водієві постанову за ч.2 ст.122 КУпАП. Так як водій уже був позбавлений посвідчення водія через керування напідпитку, інспектори винесли йому постанову за ч.4 ст.126. Нарешті за невиконання вимоги про зупинку склали протокол за ст.122-2.

Також патрульні виявили у горе-керманича ознаки сп’яніння, але від проходження огляду він відмовився. Так як у водія вже вдруге протягом року було виявлено ознаки сп’яніння, інспектори склали на нього протокол за ч.2 ст.130 КУпАП. За іронією долі через місяць йому вже мали повернути посвідчення водія.

За повторне протягом року скоєння правопорушення передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння або відмова від проходження огляду) на водія чекає накладення штрафу у сумі 20400 гривень та позбавлення права керування транспортними засобами на три роки.

За місяць до повернення водієві тимчасово вилученого документу на право керування патрульні знову виявили у нього ознаки сп’янінняПід час патрулювання увагу інспекторів поліції привернув автомобіль ВАЗ 21099, що рухався з вимкненими фарами ближнього світла в темну пору доби. Подія сталася цієї неділі у Кропивницькому близько 2-ї години на вулиці Вадима Височина.На законну вимогу патрульних зупинитися водій не відреагував та лише додав газу. Охоронці порядку через радіозв’язок повідомили про зухвальця інші екіпажі поліцейських та оперативно зупинили його.За порушення вимог щодо роботи зовнішніх світлових приладів патрульні винесли водієві постанову за ч.2 ст.122 КУпАП. Так як водій уже був позбавлений посвідчення водія через керування напідпитку, інспектори винесли йому постанову за ч.4 ст.126. Нарешті за невиконання вимоги про зупинку склали протокол за ст.122-2.Також патрульні виявили у горе-керманича ознаки сп’яніння, але від проходження огляду він відмовився. Так як у водія вже вдруге протягом року було виявлено ознаки сп’яніння, інспектори склали на нього протокол за ч.2 ст.130 КУпАП. За іронією долі через місяць йому вже мали повернути посвідчення водія. За повторне протягом року скоєння правопорушення передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння або відмова від проходження огляду) на водія чекає накладення штрафу у сумі 20400 гривень та позбавлення права керування транспортними засобами на три роки. Застерігаємо! Ніколи не сідайте за кермо напідпитку самі та не дозволяйте це робити іншим. У разі виявлення водія у стані сп’яніння одразу повідомляйте про це на лінію «102»❗️#Kroppolice, #ПатрульнаПоліція

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Вівторок, 16 квітня 2019 р.

Правоохоронці застерігають: Ніколи не сідайте за кермо напідпитку самі та не дозволяйте це робити іншим. У разі виявлення водія у стані сп’яніння одразу повідомляйте про це на лінію «102».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар