19-річний кропивничанин намагався повіситися на пішохідному мосту

Учора, 25 жовтня, близько 6 ранку на пішохідному мосту, який сполучає мікрорайони Кущівка та селище Гірниче нетверезий 19-річний хлопець намагався покінчити з життям Від спроби вчинити самогубство молодика врятували кропивницькі патрульні.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку Патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

За лічені хвилини після виклику на місце події прибув автопатруль, який виявив громадянина за крок від трагічних наслідків. На шиї в нього був зашморг, інший кінець мотузки був прив’язаний до поручнів мосту. 19-річний парубок перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння та ледве зміг назвати своє ім’я. З метою запобігти подальшим спробам завдати собі шкоди інспектори застосували до молодика кайданки та викликали швидку.

Коли в спеціалізованому медичному закладі лікарі привели парубка до тями, патрульні розпитали, що його спонукало до такого кроку. Зі слів відчайдушного громадянина інспектори з’ясували, що його батьки померли, а зараз він проживає з тіткою, яка зловживає оковитою. На додаток напередодні хлопець вживав алкогольні напої, які змішував з енергетиками. Усі негаразди в купі й штовхнули парубка до самогубства. На щастя все обійшлося без трагічних наслідків. Надалі парубок буде перебувати під опікою лікарів.

Нагадаємо, через нещасливе кохання юнак поліз стрибати з котельні у Кропивницькому.

Читайте також: На Козачому острові знайшли повішеною 26-річну кропивничанку

fbc0cf51604e7bc2b6bcf32525215601.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар