СБУ затримала на хабарі майора поліції

© речниця обласного управління СБУ Марина Яковенко у Facebook

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарі начальника сектору реагування патрульної поліції одного з районних відділів Головного управління Нацполіції у Кіровоградській області.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією речниці обласного управління СБУ Марини Яковенко.

Правоохоронці встановили, що майор поліції вимагав від місцевої жительки дванадцять тисяч гривень. За вказану суму посадовець обіцяв вплинути на слідчих райвідділу і не притягувати її сина до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та змінити процесуальний статус на свідка.

Оперативники спецслужби затримали поліцейського на одній з вулиць районного центру після отримання всієї суми неправомірної вигоди. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу.

У військовій прокуратурі уточняють, що затримання відбулося у Добровеличківці.

У межах розпочатого кримінального провадження тривають невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, на початку вересня СБУ затримала на Кіровоградщині поліцейського, який торгував наркотиками та зброєю.

Згодом спецслужба викрила громадянина Росії, який нелегально проживав у Маловисківському районі Кіровоградщини, організував на території домоволодіння тепличне вирощування канабісу.

А нещодавно у покинутому будинку в одному з населених пунктів Кіровоградського району правоохоронці знайшли схованку зі зброєю та боєприпасами. Співробітники СБУ вилучили зі схрону гранатомет РПГ-18, п’ять бойових гранат РГД-5 та понад двісті сімдесят набоїв різного калібру.

849477014c6625ebcca2933243e3d221.jpg
© речниця обласного управління СБУ Марина Яковенко у Facebook
eec1ff92a43f5b8cac09137b16752bde.jpg
© речниця обласного управління СБУ Марина Яковенко у Facebook
8c329fe7eddcfd24464fc6baf0e724c0.jpg
© речниця обласного управління СБУ Марина Яковенко у Facebook
Поширити:

Залишити коментар:

коментар