Кропивницькі АТОвці зловили водія маршрутки, який ледь не збив людей на пішохідці

Учора, 20 вересня, водій маршрутного таксі №21 ледь не збив пішоходів у центрі Кропивницького. Через деякий час водія біля Критого ринку відшукав родич пішоходів, учасник АТО, з побратимами. Також на місце приїхала патрульна поліція. Правоохоронці склали на водія маршрутки відповідну постанову.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Про грубе порушення правил дорожнього руху водієм маршрутки №21 нашій редакції розповів демобілізований учасник бойових дій на сході України Олег Кокуленко. За його словами, жертвами наїзду автобуса ледь не стали діти його побратима – теж учасника АТО.

“О 8:00 водій маршрутки ледь не збив пішоходів на переході на розі вул. Велика Перспективна і просп. Студентського.

Цього водія ми знайшли біля Критого ринку. Приїхала поліція, складає протокол і повезуть водія на 2-Б (наркодиспансер, – ред.) – візьмуть у нього пробу”, – розповів Олег Кокуленко.

У патрульній поліції Першій електронній газеті повідомили, що виклик на вул. Соборну до них надійшов учора, близько 11:00.

“На місці інспектори з’ясували, що громадяни зупинили маршрутний транспортний засіб, який, з їхніх слів, вранці не надав їм переваги в русі на пішохідному переході.

З урахуванням свідчень сторін та всіх обставин події поліцейські винесли водію постанову за ч.1 ст. 122 КУпАП”, – повідомили у поліції.

Зазначимо, що маршрут №21 обслуговує перевізник ПП “Олікс”.

cfe596fdd95f0e1439c0580f1cabedf3.jpg

2a322f00e40c47d145a136ab5e2249d3.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар