Замовники варварського знищення дерев у Кропивницькому відбулися штрафом у 850 грн

знищена дерева на вул. Академіка Тамма, 4 / © Надія Паливода та Віталій Приходько

Адміністративна комісія при виконавчому комітеті міської ради розглянула протокол, складений відносно керівника ПП “Кіровоград-Сервіс”, яке належить відомому у місті подружжю Онулів, за незаконне знесення 12 дерев по вулиці Академіка Тамма, 4 у Кропивницькому. За порушення правил благоустрою на підприємство наклали штраф у розмірі 850 грн.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Адмінкомісія розглянула протокол щодо незаконної вирубки дерев по Академіка Тамма 4

Адміністративна комісія Міської ради міста Кропивницького розглянула протокол спеціалізованої інспекції щодо незаконної вирубки дерев по вулиці Академіка Тамма 4

Опубліковано Міська рада міста Кропивницький Вівторок, 3 липня 2018 р.

За словами завідувача сектору екології та природоохоронної діяльності Галини Негоди, керівництво ПП “Кіровоград-Сервіс” повинно висадити 340 дерев на загальну суму 110 тисяч гривень. Зокрема, планується висадити 60 туй колоновидних на суму 51,2 тисяч гривень та 280 дубів, сосен звичайних, берез і липу на суму 58,9 тисяч гривень.

Нагадаємо, 14 липня, у Кропивницькому знищили чергову зелену зону – біля будинку за адресою вул. Академіка Тамма, 4 варварським способом знесли 47 дерев. Як виявилося, фірма місцевих підприємців Лариси та Миколи Онулів побудує на цьому місці 36 торговельних кіосків.

Читайте також: Майже 50 дерев “замінять” на 36 кіосків: як у Кропивницькому знищили чергову зелену зону

Поширити:

Залишити коментар:

коментар