Нетверезий кропивничанин зламав ніс патрульній

Нетверезий кропивничанин під час затримання наніс патрульній удар кулаком в обличчя. У жінки діагностували закритий перелом носа. Чоловіку загрожує кримінальна відповідальність через нанесення тілесних ушкоджень патрульній.

Подія сталася учора, 27 травня, повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку патрульної поліції у Facebook.

Близько 15-ї години екіпаж патрульних прибув на терміновий виклик по вулиці Сагайдачного.

Заявниця повідомила, що її побив власний чоловік, а потім забрав дитину і поїхав за місцем проживання. За вказаною адресою було виявлено 33-річного чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

На вимогу поліцейських прослідувати до відділу поліції чоловік відмовився та почав вести себе агресивно. Під час затримання він наніс патрульній удар кулаком в обличчя.

Після цього зловмисник побіг за будинок. При спробі патрульних затримати його, почав кидатись в них цеглою. Потім схопив металевого лома і направився у бік поліцейського. Для виклику допоміжних сил патрульний здійснив два постріли у гору з табельної вогнепальної зброї.

У подальшому зловмисника було затримано та доставлено до Кропивницького відділу поліції.

Поліцейській було викликано карету швидкої допомоги та доставлено до лікарні з попереднім діагнозом: закритий перелом носа.

Наразі за фактом нанесення ушкоджень патрульній відомості внесено в ЄРДР за ст. 345 Кримінального Кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Зловмисника затримано в порядку, передбаченому ст. 208 КПК України. Тривають слідчі дії.

Читайте також: Нетверезий кропивничанин побив патрульного

33676116_1521400051303026_381991951764815872_n

Поширити:

Залишити коментар:

коментар