Нетверезий кропивничанин побив патрульного

Днями кропивницьким патрульним надійшло повідомлення про те, що з ресторану на вулиці Велика Перспективна рушає автомобіль Range Rover, за кермом якого перебуває нетверезий водій. Поліцейські зупинили автівку на вулиці Чміленка. Із неї вийшли 6 п’яних осіб. Спочатку вони намагались провокувати патрульних, потім зачинили авто і почали тікати з місця пригоди. Під час спроби затримати водія, один з його товаришів наніс інспектору тілесні ушкодження.

Подія сталася 20 травня, близько 3 години ночі, повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку Патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

Після інциденту інші п’ятеро осіб кинулися в бік поліцейського, тому останній дістав табельну вогнепальну зброю та здійснив постріл у гору для виклику допоміжних сил. В результаті, нападника та водія затримано. На місце події викликано швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу.

На водія був складений протокол по ч. 1 ст. 130 КУпАП зa керування автомобілем у стані сп’яніння.

Попередній діагноз інспектора патрульної поліції – ушиблена рана тімяної частини голови.

Учора, 21 травня, нападнику вручено повідомлення про підозру.

Відповідно до ч. 2 ст. 345 ККУ умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням службових обов’язків карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також: Штовхнув патрульного і намагався втекти: як у Кропивницькому ловили водія BMW (ВІДЕО)

Нагадаємо, активісти проекту “PitBull” допомогли спіймати нетверезого водія у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар