У Кропивницькому стався порив тепломережі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Котельні ДП "Кіровоградтепло" / © kr-rada.gov.ua

Сьогодні, 30 січня, у Кропивницькому стався порив магістральної тепломережі діаметром 800 міліметрів ТК №7  від Південно-Західної котельні ДП «Кіровоградтепло» по проспекту Промисловому, 8.

Про це повідомив диспетчер теплогенеруючого підприємства, інформує сайт міськради.

У зв’язку з поривом, робота Південно-Західної котельні тимчасово призупинена, відповідно припинена подача тепла до 310 житлових будинків, 10 дошкільних навчальних закладів, 6 загальноосвітніх шкіл, 7 закладів охорони здоров’я, двох професійно-технічних училищ.

За інформацією диспетчера ДП «Кіровоградтепло», ремонтні роботи заплановано завершити сьогодні, 30 січня, до 17.00 та відновити теплопостачання у повному обсязі.

Нагадаємо, 6 грудня, стався порив тепломережі, унаслідок якого без опалення залишився 51 житловий будинок на вул. Попова, Жадова та Героїв України, а також два дитячі садочки.

11 грудня, у зв’язку з поривом теплової мережі у Кропивницькому припинили теплопостачання 34 житлових будинків, ДНЗ №52 та музичної школи №3.

Уже наступного дня у Кропивницькому стався черговий порив тепломережі. Для його усунення фахівці ДП “Кіровоградтепло” відключили від опалення 32 будинки по вул. Соборна, Комарова, Андріївська, Вокзальна та Тельнова. Окрім того, без тепла залишилися дитсадок №52 та музична школа.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар