Поблизу Знам’янки 23-річний водій виїхав на зустрічну і збив двох пішоходів. Один загинув

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У неділю, 24 грудня, у селі Дмитрівка Знам’янського району 23-річний водій ВАЗ 21104 виїхав на зустрічну смугу і збив двох пішоходів. Один із них помер на місці. Натомість водій намагався втекти з місця події.

Про це Першій електронній повідомили у поліції області.

“Водій ВАЗ 21104 рухався у напрямку міста Знам’янка, виїхав на зустрічну смугу, скоїв наїзд на пішоходів. У результаті один із пішоходів із забоями був доправлений до лікарні. Його родич від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці”,

У поліції підтверджують, що після ДТП чоловік не зупинився і продовжив рух. Був затриманий працівниками поліції. Провадження розпочали. Наразі обставини з’ясовуються.


Нагадаємо, 24 грудня близько 18:30 у нетверезої кропивничанки посеред перехрестя вулиць Велика Перспективна та Велика Пермська заглох “ВАЗ”. Жінка вийшла з автомобіля, купила собі у найближчому кіоску напій Shake і робила вигляд, що це не її машина, а опісля нецензурно висловлювалася в сторону патрульних.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар