Винуватець ДТП біля готелю “Європа” втік після аварії

© Николай Шкуратов‎

Учора, 7 грудня, близько 20:00 на перехресті вулиць Велика Перспективна та Єгорова сталася ДТП. У ВАЗ врізався невідомий автомобіль і зник із місця аварії.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі патрульної поліції Кропивницького.

“Водій ВАЗ 2101 рухався по вулиці Велика Перспективна у бік Студентського бульвару. На перехресті з вулицею Єгорова у нього врізався автомобіль, який їхав у сторону вулиці Чорновола і втік із місця ДТП. Чоловік не розглядів марку автомобіля (за його словами Таврія чи червона Славута) та номера”.

У результаті аварії ніхто не постраждав. Автівка отримала пошкодження лакофарбового покриття та дверцят.

Нагадаємо, 6 грудня на вулиці Межовий Бульвар у Кропивницькому водій позашляховика стукнув автобус №104а і втік. Згодом з’ясувалося, що винуватцем аварії виявився 44-річний харків’янин.

А 27 листопада, близько 22:00 на перехресті вулиці Волкова та проспекту Університетського у Кропивницькому сталася ДТП за участі автомобілів “Mercedes” та “Chery”. За кермом останнього знаходився нетверезий водій, який вирішив утекти з місця аварії. Проте, водій “німця” самостійно наздогнав винуватця і викликав патрульних.

Також 30 жовтня, поблизу Кропивницького невідомий водій на темному автомобілі скоїв наїзд на дівчину 1994 року народження, яка йшла узбіччям, і зник з місця події. Дівчина від отриманих травм незабаром померла у лікарні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар