У Кропивницькому водій позашляховика стукнув автобус №104а і втік

для ілюстрації використано зображення із сайту pixabay.com

Сьогодні, 6 грудня, близько 8:30 на Межовому бульварі у Кропивницькому водій позашляховика стукнув комунальний автобус №104а і втік з місця ДТП.

Про це Першій електронній газеті повідомив начальник управління транспорту міськради Олександр Вергун.

Заступник директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” Валерій Музичук розповів, що автівка, яка скоїла зіткнення можливо мала номери 0508. За його словами, автобус отримав незначні пошкодження і продовжив рух по маршруту.

“На Межовому бульварі позашляховик занесло і він вдарив наш автобус, який у цей час стояв на зупинці. Після зіткнення водій позашляховика втік з місця події. Автобус пошкодив не сильно. Вдарив у бокову частину – пошкодив фарбу і трохи бампер”, – повідомив Валерій Музичук.

На місці ДТП працювала патрульна поліція. Після того, як втікача-порушника знайдуть, його притягнуть до відповідальності.

Нагадаємо,  23 листопада, автобус №103 їхав по вул. Декабристів і потрапив колесом у просівший люк. Виявилося, що автобусу довелося на перехресті об’їжджати автівки, які за півтори години до того потрапили в ДТП, тому він не помістився на дорозі і заднім лівим колесом провалився у люк на тротуарі.

А 25 листопада, близько 22:30 по вулиці Яновського легковик Geely не дотримався безпечної дистанції руху і врізався у автобус.

Окрім того, 30 листопада, на Великій Балці, двоє нетверезих молодиків побили водія пасажирського автобуса №118. Через цей інцидент зірвалися два рейси 118-го автобусного маршруту – о 17:00 від Великої Балки та о 17:30 від Центрального ринку.

Зазначимо, що 20 листопада, на автобусному маршруті №104-А “площа Богдана Хмельницького – Критий ринок” замість двох великогабаритних МАЗів курсує лише один. Крім того, змінився графік руху автобусів. Такі зміни були спричинені нерентабельністю цього міського маршруту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар