Смертельна ДТП поблизу селища Нового: невідомий збив молоду дівчину і втік

Сьогодні ввечері, 30 жовтня, поблизу Кропивницького невідомий водій на темному автомобілі скоїв наїзд на дівчину 1994 року народження, яка йшла узбіччям, і зник з місця події. Дівчина від отриманих травм незабаром померла у лікарні.

ДТП сталося біля селища Нового, на відрізку дороги у сторону Катеринівки, за  маловисківським переїздом.

Про надзвичайну подію у соцмережі Фейсбук повідомили одразу декілька місцевих мешканців.

“Сьогодні між 17:15 та 17:30 на дорозі Кропивницький – Катеринівка, біля повороту на с. Нове, була збита молода жінка, яка через кілька годин померла. Машина їхала у бік Катеринівки. Відразу після ДТП на зустріч проїхало кілька машин, водії могли бачити винуватця ДТП. Маленька 3-річна дівчинка залишилася сиротою. Допоможіть знайти винуватця! Він навіть не пригальмував”, – написала Анна Мартиненко у спільноті “За кермом – Кропивницький”.

Інша користувачка соцмережі Фейсбук Ліза Сіліян написала, що дві жінки йшли узбіччям з роботи, коли одну з них збив автомобіль і поїхав, не зупинившись.

“Інша дівчина, перебуваючи у шоковому стані не змогла у темряві запам’ятати колір і номер автівки. Автомобіль зник. Якщо є очевидці, прохання повідомити в поліцію. У загиблої залишилася дитина”, – написала Ліза Сіліян.

У патрульній поліції Кропивницького підтвердили, що ДТП сталася близько 17:20 на дорозі у бік Катеринівки, а водій, який скоїв наїзд на дівчину, зник з місця події. Також в патрульній поліції повідомили, що були свідки події. Вони вказують, що наїзд на постраждалу скоїла іномарка темного кольору.

“Патрульний екіпаж прибув одночасно з каретою швидкої допомоги. Дівчину 1994 року народження забрала швидка. Патрульний екіпаж здійснив супровід швидкої до лікарні.
Пізніше стало відомо, що дівчина померла.
На місці ДТП працює слідчо-оперативна група”, – повідомили у прес-службі патрульної поліції.

На автомобіль темного кольору також вказали у прес-службі поліції області:

“ДТП сталося на відрізку дороги між маловисківським переїздом та селищем Нове.
Невідома особа на атомобілі темного кольору скоїла ДТП і травмувала дівчину. Постраждала невдовзі померла у лікарні. Після наїзду на дівчину водій зник з місця події. Постраждала дівчина – мешканка селища Нове”.

У обласній поліції також повідомили, що ведеться робота по встановленню особи водія, який скоїв наїзд на дівчину.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто міг бути свідком цієї ДТП, з проханням надати будь-яку наявну інформацію.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар