У кропивницьку колонію намагались перекинути картоплину з наркотиками

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 3 серпня працівникам поліції на лінію “102” надійшло повідомлення від оперативної частини виправної колонії номер 6 міста Кропивницький про наркозлочини. На місці патрульні з’ясували, що на територію колонії намагались перекинути картоплину, де було сім полімерних капсул: чотири з рідиною темного кольору та три – прозорого кольору.

“По прибуттю на місце події поліцейські встановили, що працівники колонії затримали невідому особу, яка знаходилася біля вищевказаної території та намагалася перекинути згорток. Під час спілкування з чоловіком було встановлено, що він 1979 року народження, раніше судимий. Після проведення поверхневого огляду, працівники поліції виявили в особи згорток з невідомою речовиною. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. В ході перевірки в присутності двох понятих у згортку було виявлено картоплину обмотану скотчем в якій знаходилися сім полімерних капсул: чотири з рідиною темного кольору та три – прозорого кольору”, – повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Також, чоловік повідомив працівникам поліції, що неподалік, під деревом, він залишив свою сумку коричневого кольору в якій знаходився скотч.

Вищевказану особу було доставлено до Кропивницького віділлу поліції для з’ясування подальших обставин справи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар