Сьогодні водопостачання вимкнули на 10 вулицях у Кропивницькому

Сьогодні, 2 серпня, у трьох районах Кропивницького («Черемушки»,«Бєляєва» та «Биківський») тимчасово припинили водопостачання для проведення ремонтних робіт.

Про це повідомляє Перша електронна із посиланням на ОКВП “Дніпро-Кіровоград”.

“У зв’язку з необхідністю проведення ремонтних робіт по вул. Є. Тельнова, 45, навпроти школи №13, буде припинене холодне водопостачання 02.08.2017 року з 9:00 год. до 21:00 год. в мкр-ни: «Черемушки»,«Бєляєва» та «Биківський», а саме:

  • вул. Бєляєва;
  • вул. Є. Тельнова;
  • вул. Ак. Корольова;
  • вул. Волкова від №2 до №20;
  • вул.Шатила;
  • вул. Вокзальна від № 31 до №97 та від № 64 до № 72;
  • вул. Пожарського;
  • вул Д.Донського;
  • Габдрахманова;
  • вул. Андріївська.

Водопостачання в інших частинах міста буде здійснюватись в повному обсязі. Просимо зробити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності”, – йдеться у повідомленні.




Читайте також:

1 липня ввечері у Кропивницькому, Світловодську, Олександрії та Знам’янці було припинено постачання водиВнаслідок крадіжки кутника з опори напругою 150 кВ у м. Світловодську впала електроопора, яка живить насосні станції 1 і 2 підйому водогону ” Дніпро-Кіровоград”.

Ширилися чутки про те, що опора біля Світловодська, падіння якої стало причиною припинення водопостачання у 4 містах області, була пошкоджена ще місяць тому. Проте у “Кіровоградобленерго” спростували цю інформацію, опублікувавши фото поваленої споруди зі свіжими слідами порізів без ознак корозії. Як виявилося, крадії залишили чотири міста Кіровоградщини без води заради 700 гривень.

Водопостачання у Кропивницькому частково відновили 4 липня. Протягом попередніх трьох діб у місті організували розвозку води, проте через недостатню кількість машин і безвідповідальність деяких містян у деякі райони машини не доїжали. Люди затримували машини і вибирати всю воду з цистерн, яка була запланована на декілька точок. А деякі кропивничани навіть примудрялися поливати городи підвезеною водою.

Станом на, 7 липня, у Кропивницькому були перебої з водопостачанням через пориви і переспоживання води населенням.

Згодом у Кропивницькому ширилися чутки про те, що на водогоні знову аварія, і водопостачання знову буде перекрито на декілька днів. В ОКВП “Дніпро-Кіровоград” наголосили, що ніякої аварії, яка б викликала відключення води на кілька днів, немає.

Окрім того, керівник ОКВП “Дніпро-Кіровоград” Роман Ілик зазначив, що вартість води, яку подавали у період ліквідації аварії зменшиться, адже вона не відповідала нормам питної води. За результатами аналізу фахівців підприємства, ціна на воду буде нижчою близько на 20%.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар