Стрілянина з поножовщиною у Кропивницькому: потерпілий відмовляється давати будь-які свідчення поліції

зображення: nastol.com.ua

У Головному управлінні Нацполіції України в Кіровоградській області підтвердили факт нападу на кропивничанина зі стріляниною та поножовщиною про який Перша електронна вже повідомляла. У поліції стверджують, що потерпілий відмовляється давати будь-які свідчення і не співпрацює з правоохоронними органами.

Про це Першій електронній розповіла речник ГУНП області Вталіна Бевзенко.

“О 20.55 до поліції телефоном надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що вони чули звуки, схожі на постріли, на розі вулиць Кропивницького та Гоголя. На місце виїхала слідчо-оперативна група, інформація про подію знайшла своє підтвердження. Потерпілим виявився мешканець Кропивницького 1989 року народження, якого доправили до обласної лікарні з пораненням руки та двох ніг. Попередньо, особа отримала тілесні ушкодження внаслідок пострілу з травматичної зброї та ударів холодною зброєю.
Подію кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство). Обставини події встановлюються, але потерпілий відмовляється давати будь-які свідчення поліції і не співпрацює з правоохоронними органами”, – розповіла речниця обласної поліції.

Нагадаємо, очевидиця події, знайома постраждалого Тетяна, яка чудом залишилася неушкодженою, розповіла Першій електронній що на них напали двоє людей у масках, які вискочили з машини.

“Ми прямували по вул. Тараса Карпи. Коли пройшли вул. Кропивницького позаду до нас під’їхала машина. Олексій (ім’я постраждалого змінено) крикнув “Таня, там в масках сидять, біжи!”, і ми разом побігли вниз по проїжджій частині вул. Кропивницького. Ці хлопці вилізли з машини і побігли за нами. Поки ми тікали, вони в нас стріляли, було десь п’ять пострілів. Потім вони наздогнали його, повалили на асфальт і почали бити. Також я бачила, як його вдарили ножем”, – розповіла вона.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар