Апеляційний суд відпустив на волю неповнолітнього підозрюваного у жорстокому вбивстві кропивницького таксиста

фото з місця, де знайшли тіло вбитого

Апеляційний суд Кіровоградської області відпустив на волю 15-річного підозрюваного у жорстокому вбивстві кропивницького таксиста Євгена Орлова. Незважаючи на стійку позицію прокуратури щодо тримання підозрюваного під вартою, судді апеляційного суду ухвалили рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі прокуратури області.

31-річного водія таксі Євгена Орлова вбили 27 березня під час виконання ним робочого замовлення. За два дні тіло потерпілого з тілесними ушкодженнями виявили у багажному відділенні його ж автомобіля на виїзді з міста. Одного з підозрюваних поліцейські розшукали за місцем проживання, іншого – вже за місцем навчання.

“У першій інстанції обом підозрюваним було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб. В Апеляційному суді першому підозрюваному залишили рішення без зміни, а неповнолітньому змінили на домашній арешт. Прокурори в засіданні наполягали на триманні під вартою щодо обох осіб, оскільки злочин був вчинений із особливою жорстокістю”, – повідомила речниця обласної прокуратури Оксана Звенигородська.

Обом особам інкримінують ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), за якою передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

У прес-службі Апеляційного суду Кіровоградської області підтвердили, що 13 квітня було засідання за цією справою, але за детальною інформацією порадили звернутися із письмовим запитом.

Кропивницького таксиста, якого розшукували рідні, знайшли мертвим у багажнику власного авто

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Апеляційний суд відпустив на волю неповнолітнього підозрюваного у жорстокому вбивстві кропивницького таксиста

  1. Какие родители, такие и дети. Нелюди. Таким нужно давать расстрел.

  2. Этот хер малолетний живет на ул.Сухумская 19.

Коментарі заборонені.