У Кропивницькому спіймали нетверезого водія маршрутки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

19 листопада близько 21:00 поліцейські отримали повідомлення про ймовірно нетверезого водія маршрутного таксі. За лічені хвилини, патрульні виявили даний транспортний засіб на вулиці Волкова та зупинили за порушення ПДР.

“Водій намагався втекти від патрульних через пасажирські двері салону маршрутного таксі, але охоронці порядку його затримали. При спілкуванні з керманичем інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Освідуватися на місці чоловік відмовився, втім погодився проїхати до медичної установи. Перевірка на стан алкогольного сп’яніння показала результат – 1,71 проміле алкоголю в крові, що в 8 разів перевищує норму”, – повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Патрульні склали на порушника протокол за ч.1 ст.130 (керування у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 10200 гривень з позбавленням права керування на 1 рік.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар