Концертом у Кропивницькому стартувала друга українська частина “Світового туру 2016-2017” Океану Ельзи

Учора, 14 вересня, у Кропивницькому відбувся концерт легендарного українського гурту “Океан Ельзи”. З нашого міста стартувала друга українська частина великого “Світового туру 2016-2017” Океану Ельзи.

За попередніми даними виступ гурту відвідали понад 15 тис. кропивничан. Багато прихильників Океану Ельзи прийшли на концерт у вишиванках, з жовто-блакитними прапорами, дівчата були одягнені у віночки.

Виступ ОЕ затримався на годину, музиканти вийшли на сцену о 20.00. Як пояснив Святослав Вакарчук, вони чекали, поки зайдуть всі відвідувачі.

Також лідер гурту зазначив, що три роки тому, коли він виступав у тоді ще Кіровограді, була страшенна злива, а у Кропивницькому сьогодні увесь день світило сонце, а ввечері – перекрасне небо і місяць. На думку Вакарчука, у цьому є щось символічне, і у будь-яких змінах потрібно шукати щось хороше.

Під час концерту гурт виконав як старі відомі пісні, так і нові, з альбому “Без меж”. Виступ Океану Ельзи тривав близько двох годин, двічі музиканти виходили на біс.

До другої частини української частини великого “Світового туру 2016-2017” Океану Ельзи увійшли 9 міст країни (Кропивницький, Миколаїв, Запоріжжя, Кременчук, Черкаси, Хмельницький, Чернігів, Івано-Франківськ, Чернівці). Всі концерти – на стадіонах. І саме тому, зважаючи на кліматичні особливості, українські міста, які не потрапили в част. 2 зустрічатимуть ОЕ вже наприкінці весни – початку літа 2017 року.

А з жовтня 2016 р. ОЕ вирушать до Європи, Близького Сходу, країн Скандинавії, Північної Америки та Австралії.

фото з офіційної сторінки ОЕ у соцмережі Фейсбук
фото з офіційної сторінки ОЕ у соцмережі Фейсбук

P60914-201502

фото з офіційної сторінки ОЕ у соцмережі Фейсбук
фото з офіційної сторінки ОЕ у соцмережі Фейсбук

Поширити:

Залишити коментар:

коментар